30 Haziran 2011 Perşembe

Aklımı mı Kaçırıyorum ? - 3

Eveet aklımı mı kaçırıyorum serüvenleri devam etmekte :) Bugün oldukça sinir olduğum 3 şeyi ele alıyorum.İlki sokak ortasında çocuğunu güya 'çileden çıkarttı' bahanesiyle şap şap döven anneler !


Varya o an kendimi kaybedip benimde o kadını dövesim geliyor.Sonrada kendine güveni olmayan,başarısız çocuklar türüyor.Madem dünyaya getiriyorsunuz adabını bilin canım...Diğer konu ise yine bayanlarla ilgili müzdarip olduğum bir konu.Mağazalarda deneme kabinlerindeki kötü kokular.


Yemin ederim bir şey deneyesim gelmiyor.Hayır bir de bayansın ya bu kadar mı duyarsızsın.En son şahit olduğum mağazada kabin görevlileri oda spreyini boca ediyorlardı her çıkanın arkasından.Ne utanç verici...Ya ben mi çok takıyorum yaa :( Ne farkederki bu sorun hep devam edecek.Amaç yazıp paylaşmak işte...Diğer konu ise marketlerdeki kasa kuyrukları.


Hayır tamam yoğun olmasına sözüm yokta arkadaşım benim elimde tek parça var sende bir araba dolusu malzeme.N'olur sıra versen neyin eksilir ? Hiç bir şeyin.Hatta insanlığın yükselir.Ama yook nerdee...Siz nelerden yakınıyorsunuz ? Sizde benim gibi memnuniyetsiz misiniz :) ? Buarada konuyla ilgili görselleri çok beğendim.Özellikle 2.yi,çokta mütevaziyim :))
Hoşçakalınnn :*)




13 yorum:

  1. 2. görsel cidden süper :D
    1- Ben sokaklarda ciyak ciyak bağıran ve onlara karşı kılını kıpırdatmayan annelere ayar oluyorum :D
    2- Geçen gün parfümeriye gittim saç kremi alıcam. İşime yarayacak bir tanesini aldım. Görevli kız yapıştı yakama başka bir ürünü satmaya çalışıyor. Yok efendim organikmiş kılmış yünmüş. Ve benim aldığımın 2 katı pahalı. Düşün bir önce dimi. Ben o ürünü alıyorsam ya memnumundur yada param ona yetiyordur. En sonunda dayanamayıp içeriğini okudum ürünün. Organik bir şeyde parabenin ne işi var çözemedim. Bu tarz olaylara gıcık oluyorum.
    Şimdilik aklıma bunlar geldi bak ilk etapta :D

    YanıtlaSil
  2. Ezgi'cik, hakikaten güzel be görsel :)
    Sokakta çocuğunu döven anneye, zaten o çocuk senin eksik verdiğin terbiyeden öyle arsız be diyesim var benim de.
    Nana'ya mağazadaki görevliler konusunda katılıyorum, Öyle satmaya odaklanmışlar ki, bizleri de hiçbişeyden anlamıyor sanıyorlar, ballandırıyorlarda ballandırıyorlar.
    Kötü koku konusunda ise çok haklısın. Biz atıp tutmayı seven, ama suya sabuna dokunmayan bir millet olduk çıktık, tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama

    YanıtlaSil
  3. vallahi ele alinmasi gereken konulara deyinmissin canim cok haklisin bencede yaniii özellikle dövülen cocuklar dedigin gibi,kendine güveninin saglamligi en basta gelmeli evladinin ama yok canim nerde ahhh bir kulak verilse!!!
    deonun masrafi cokmus gibi hicmi bisey kullanmazlar sanki anlam veremiyorum bende,bir aralar calistigim bir magazada is arkadasim ciddi ciddi müsterilerin arkasindan deo sikar iken vallahi bagira bagira söylüyorduda dusjellerimiz indirimde diye!!:))
    bende en cok hani saticilarin pesinde dolanmasina sinir olurum ya hani bir istegim arzum var ise ben gider bulurum onu sonucta,hatta tr'de iken söyledimde ne oluyoruz yavv diye!!

    YanıtlaSil
  4. Pöffff 2. fotoya bakınca burnumu tutasım geldi hii hii :)
    Üçüne de katılıyorum canım hele çocuklarını pataklayan anneleri benim pataklayasım gelir!

    YanıtlaSil
  5. bencede çok haklısın canım ama üçüncüsü hariç tek parça da olsa herkes sırasını beklesn bence :)

    YanıtlaSil
  6. hahahha ezgicim çok komik ama gerçek bir post olmuş koptum walla iyi geldi görseller de süper hahahha ellerine sağlık hepsine katılıyorum eklemek istediğim bişey daha var cafe tuvaletlerinde tanımadığınız insanlardan sonra tuvalete girince olan koku yokmuuuuuu öööööğk kusasım geliyor altıma yaparım daha ii diyip kendimi dışarı atıyorum :P

    yahşi cazibeyi izliyormusun bilmem ama ordaki patronun sevmediği 3 şey gibi olmuş öpüyorum koskocaaa :))

    YanıtlaSil
  7. 2.fotoya bende bayıldım gerçekten çok komik :) canım aynı duyguları paylaşıyoruz. Geçenlerde metroya hamile bir bayan bindi hiç kimse yer vermedi ayakta olmama rağmen ben utandım ama kimsede böyle bir ifade yoktu. Malesef insanlar artık çok duyarsız :(

    YanıtlaSil
  8. ahahha canım benim çok güldüm yaa özellikle 2. resmee :)) bikaç gündür buralarda değilim sana anlatıcam hepsini özel bi maille ;) ama birazcık daha sonra kesinleşirse anlatıcam çünküüü :))

    YanıtlaSil
  9. canım çok haklısın yaa sonuna kadar katılıyorum hepsineee=)

    YanıtlaSil
  10. ezginin günlüğü2 Temmuz 2011 09:09

    Nanam ; O kadar çok buluruz ki düşünmeye kalksak :) Öyle satıcılara bende gıcıkk oluyorum !

    Sevdam ; Ne kadarda haklısın tatlım,terbiyeyi vermeyi beceremeyip sonrada çözümü dayakta bulan anneler ne yazıkki bol miktarda :(

    Aşkınay ; Bende sevmem öyle peşimde dolaşan olursa bir şey almadan çıkıyorum.Ama sırf iyilik olsun diye iyi niyetle soranların adını kasada veriyorum,o arkadaşınız ilgilendi diye :)

    Nonimm ; Ayneen etraftaki kötü kokular iyiki böyle gözede hitap etmiyor hihii :)

    Noram ; Bazen fedakarlık iyidir yaa :)

    Sedammm ; ahaha eveett bunu nasıl unutmuşumm been :D Çok teşekkürler yorumun için çook seviyorum senii tatlıımmm :*)

    ebrucum ; bu da ayrı bir konu tabi.Diyorum ya bunları artırsak birr sürüü şey çıkar daha :)

    Mervemm ; Meraklaa mailini bekliyorum ! :) Bende merak etmeye başlamıştım zaten..Öpüyorum seni kocamann bebekimm :*)

    tubitosum ; Teşekkürler bebekim yorumun için :) Öpüyorum seni kocamann.

    YanıtlaSil
  11. amazing works!!!



    xoxo from rome
    K.
    http://kcomekarolina.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. ahaha o asansör fotoğrafı çok hoş ya :D

    YanıtlaSil
  13. ezginin günlüğü4 Temmuz 2011 12:32

    Karolina ; tnks :)

    Leylacım ; bloğuma hoşgeldin :) Öpüyorum senii...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)