29 Haziran 2011 Çarşamba

Makyaj Malzemelerim-Deneyim-Öneri

Kızlar günaydın.Bugün şu sıralar sıkça kullandığım makyaj malzemelerimden bahsetmek istedim.Böyle bir postuda ilk kez hazırlıyorum yeni farkettim :) Aslında Avon'dan aldığım rimelin suya sabuna,göz makyaj temizliyicisine karşı inanılmaz direnç gösterdiğinden dolayı bende çözümü Dalin Bebe Şampuanında bulduğumdan ve bununla birlikte cildimede inanılmaz iyi geldiğinden bahsetcektim :)) Sonra dedim madem öyle hepsini gösteriyim bir şeye benzesin ;) Evet dediğim gibi zoraki çıkartabildiğim rimelime çözümü Dalin'de buldum.Gözleri yakmadığından derinlemesine temizleyebiliyorum ve duştan sonra cildim gergin ve pürüzsüz oluyor :) Denemekte fayda var ;)
Rimelim Avon'dan Extra Lasting.Kirpiklerimi dolgun ve uzun gösteriyor ama gün sonunda çıkarmak tam bir işkence.Bir dahaki tercihim kesinlikle olmayacak.


Bu aralar çok sık kullandığım rujum ise yine Avon'dan.O da Extra Lasting serisinden.Azra Akın'ın çoğu makyajında tercih ettiği nude bu.Arayıp öğrendim ve ona göre sipariş verdim.Dudak rengim kırmızı olduğu için bende daha koyu duruyor.Ama memnunum.Kalıcı ve varlığıyla rahatsız etmiyor tabakası.Numaras G0311*



Bir diğer tercihim ise Avon'un ışıltı ve rahatlık veren fondöteni.Alalı 3 ay oldu ama hala bitmedi.Çok bereketli :) Ve doğal bir görüntü sağlıyor.Su bazlı olduğundan ciltte tortu yapmıyor ve kapatıcılığı iyi derecede.Benim kullandığım en açık rengin bir koyusu.Numarası silinmiş.


Işıltı veren top allık ise geçenlerde aldığım yüz kreminin yanında hediyeydi.Deneme imkanı buldum böylelikle.Gerçekten güzel allık.Kalıcı ve tonu çok güzel doğal bir görünüm sağlıyor.Ağır makyajı sevmeyen biri olarak sürekli kullanacağım ürünler arasında.
Sizinde memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.Birlik dirlik demek :P
Sevgiler
ezginin günlüğü*

6 yorum:

  1. avon kulanıyorsan sana bir şey söyleyeyim, sakın makyaj temizleyicisnden alma. O da extra lasting serisinden. bütün yüzü yağ içinde bırakıyor ve gözleri yakıyor. gözde siyah makyajın tümü yüze bulaşıyor. ben Diadermine'in makyaj temizleyicisini kullanıyorum memnunum ondan.

    YanıtlaSil
  2. ezginin günlüğü29 Haziran 2011 14:02

    Nora ; temmuz ayı katoloğunda 3 işlevli bir temizlik ürünü gördüm.Adını net olarak hatırlayamıyorum fakat şimdi kararsız kaldım :S Buarada bende Diadermine kullandım ama memnun kalmadım,derinlemesine temizlik sağlamamıştı :(

    YanıtlaSil
  3. Ezgi'cim, Avon'un bir çok ürününü kullanan ben Nora'ya katılıyorum, özellikle göz makyajı temizliyicilerinden uzak dur. Gözlerini yakıyor, kıpkırmızı oluyor. Rujlarını, rimellerini, fondötenlerini ben de kullanıyorum, memnunumda:)

    YanıtlaSil
  4. Ezgi cim, ruja bakmak için hemen kataloğa baktım ancak avon ürün kodları hep rakamla başlıyor, harfle değil, rujun kodunu kontrol edip mümkünse iletebilir misin?? sevgilerimle irem

    YanıtlaSil
  5. ezginin günlüğü30 Haziran 2011 16:10

    Sevdacım ; evet canım onuda denedim cidden ne berbat bir ürün o öyle üstelik çıkarmıyorda.Teşekkürler bitanem.

    İremcim ; Kodlar her ay değişiyor sanırım.Sana isim olarak vereyim Extra Lasting-Uzun Süre Kalıcı ruj-Cappuccino rengi.İstersen Avon müşteri hizmetlerinden bu ayki katalogda bu ürünün adını verip koduna ulaşabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Ezgi cim hemen yanıt verdiğin için çok teşekkürler, isminden baktım bu ay kodu 43658 görünüyor, alacak olanlar için yazmak istedim. =) bu arada benim tenim çok beyaz, bu ruju sürünce ölü gibi olur muyum sence? =) sevgilerimle irem

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)