21 Eylül 2011 Çarşamba

Ben Geldimmm :)

Herkese merhabalarrr.Uzun zamandır aranızda değildim.Okuyacak,yazılacak çook post birikti.Ve ben bu süre içinde sizleri ve bloğumu çook özledim.Tatil dönüşü işlerimi yeni yeni toparlayabildim.Hemen post yapmak istedim.Kısaca bahsetmek gerekirse tatilim çok güzel geçti.Zaten tatilin kötü olanı var mıdır diye sorduğunuzu duyar gibiyim :) Her günüm ayrı bir güzel geçti.Amaa her güzel şeyin olduğu gibi tatilinde sonu geldi ve İst'a döndüm...Dediğim gibi yapacağım çok post var ama şu an canımı çok sıkan bir durum var , fotoğraf makineme virüs girmiş olması :(( Makinede tüm fotoları görebiliyorum ama pc ye bağladığımda bulunmuyor ne yazık ki...Şu an bu sorunu halletmek için uğraşıyorum.Yoksa gerçekten çok üzüleceğim :( Bende şimdilik durumlar böyle.En kısa zamanda bu sorunu halledip güzel postlara yelken açmayı planlıyorum.Evren duy sesimi !

Sevgiler
ezginin günlüğü*

8 yorum:

  1. hoşgeldinnn,özlettin kendini ama...neyse döndün ya sağsalim gerisi problem değil.makinan da düzelir inşallah,öpüyorum..

    YanıtlaSil
  2. canım benim hoşgeldin biz de seni özledik..

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin fıstık :)

    http://newyorklover-d.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Hosgeldin. Resimler icin üzüldüm ins silinmeden ekliyebilirsin bilgisayarina :((

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldin cnm! Umarım en kısa sürede sorununu çözümleyebilirsin. Benim de çoook eskiden fotolarım yanmıştı, gitti hepsi :( Neyse, moral bozmayayım :) Bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin cnm! Umarım en kısa sürede sorununu çözümleyebilirsin. Benim de çoook eskiden fotolarım yanmıştı, gitti hepsi :( Neyse, moral bozmayayım :) Bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  7. Geç oldu hoşbulduk canlarım :p

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)