5 Eylül 2011 Pazartesi

Saç Düzleştiricisi Önerilerinizzzz ?

Herkese merhabalar.Bugünkü post konumuz bakım üzerine :) Bir önceki postta yazdığım gibi saçlarımın rengini değiştirdim,madem geldim dedim birazcıkta kestirdim falan değişiklik oldu.Şimdi sıra düzleştiricide.Saçlarım omuzlardan biraz daha uzun boyda.Bu boydayken dalgalı kullanmayı çok seviyorum.Hem her model olduğundan daha havalı görünüyor,hemde arada böyle değişiklikler iyi oluyor ;) Ben çok dalgalı sevmediğimden dalgayı düzleştiriyle yapıp 1 taşla 2 kuş vuranlardanım :) Öyle bir düzleştirici almalıyım ki hem güzel ve kalıcı düzlük sağlasın hemde dalgalarımı kolayca yapabileyim.Aklıma gelen ve çevreden en çok duyduğum markalar Braun,Rowenta ve Babyliss.Ancak o kadar çok bilmediğim terim var ki tek başıma seçim yapamayacağımı anladım.Evet bunlar için görevli satışçılar var ama her biri çoğu zaman satış yapmak uğruna hiç iyi olmayan bir ürünü satma gayretine girebiliyorlar...Bu yüzden soruyorum sizlere,ideal saç düzleştiricim hangi marka/model olmalııı :)

p.s. Saçlarım düz ve çok sık sayılmaz...

11 yorum:

  1. Remington kuaförlerin çok tercih ettiği bir marka kullananları oku ve sitesine bir bak derim ;)

    YanıtlaSil
  2. Canım bak kesinnlikle Rowenta Elite Model Look al ben kullanıyorum ve mükemmel. 70 lira, 230 dereceye kadar ısınıyor, çok iyi düzleştiriyor ve dalga da yapabiliyor. Saçın üstnden tutup düzleştiriyorsun ya, onun yerine üstten tutup, bir kere dolayup aşağı doğru indir çok güzel dalga yapıyor.

    YanıtlaSil
  3. Ezgicim blogunu bayadır takip edemedim canım ama son postumda yazmıştım, buralarda değildim. Şimdi bu postunu görünce hemen yazıyım dedim :) Ben 6 7 senedir philips kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. O zaman tek ilk modeli vardı onu almıştım snra philips pro salon xl diye yenisi çıktı ondan aldım ve 4 senedir de onu kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Valla benim saclarim dalgali/lüleli ve ben Braunun Satin Hair 3 Straightener ES 1 kullaniyorum. Fiyati cok uygun ve harika bir sonuc veriyor. Tavsiye edebilirim. Tabiki piyasada suan cok tutulan ghd markali olan ürünlerde var ama cokkkkkkk pahali:DD

    YanıtlaSil
  5. tatlım ben rowenta elite models saç düzleştiricisi kullanıyorum. düzleştirmeye düzleştiriyor ama çok kırdı saçlarımı:(çok mutsuzum o yüzden,saçlarımı kestirmek zorunda kalcam:(((ühühühüh. arkadaşlardan daha az saç kıranını öneren olursa onu al derim.öptüm

    YanıtlaSil
  6. remingtonu tavsiye ederim kesinlikle yıllardır kullanıyorum çok memnunum 2 modelini denedim şimdiye kadar 2sindede bi sıkıntım olmadı ;)

    YanıtlaSil
  7. ben de babyliss kullanıyorum canım ama arzumun dalgalı yapmak için de kullanabileceğin bi modeli vardı elimde ondan da memnundum :)

    YanıtlaSil
  8. Remington'u çok duyuyorum ama ben Rowenta kullanıyorum. Bana göre ne kullandığından çok nasıl kullandığın önemli sonuçta bunun için belli adımlar vardır tarakla birlikte düzleştirirseniz hem kırılmaz hem daha parlak olur ve daha çabuk düzleşir :)

    www.curcunam.net

    YanıtlaSil
  9. ezginin günlüğü8 Eylül 2011 14:12

    Hepinizee kocaman teşekkür ederim canım arkadaşlarım :) Yorumlarınızı dikkate alıp hepsini tek tek incelemeye gidicem bakalım hangisi benim olacak :)

    YanıtlaSil
  10. canım ben braun kullanıyorum memnunum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)