21 Eylül 2011 Çarşamba

Tatilde Kullandığım Kremler

Bir önceki postta belirttiğim gibi fotoğraf makinesi sorununu halledene kadar Antalya'yla ilgili post yapamayacağım :( Kıyısından köşesinden başlamak adına bronzluğumu borçlu olduğum - çokta mütevaziyim :) - ürünleri postlamaya karar verdim.Tatil sezonu yavaş yavaş biterken seneye aklınızda bulunması açısından ;) Sizlerede danışmıştım bu konuda.Cildimin hassas olduğundan bahsetmiştim.O yüzden baya temkinliydim.Gitmeden önce Nivea Protect& Bronze güneş kremini aldım.Yanındada küçük boy yüz kremi hediye ettiler.



Kremleri alırken yardımcı olan satış danışmanı arkadaş ilk günlerde yüzüme hediye olan ürün dışında bir şey sürmememi 3. günden sonrada birlikte kakao yağı,havuç yağı vs. kullanabileceğimi söylemişti.Bende güneşin azizliğine uğramamak için dediği gibi yaptım.Gerçekten haklıymış.Vücut için olanıda sık sık kullandım.İlk günlerden sonrada kakao yağı kremimi kullandım bol bol.


Kakao yağı kremimi aktarımızın tavsiyesi üzerine aldım.Bol nem ve yumuşaklık,kısa sürede bronzluk sağladığından bahsetmişti.Üstelik kokusu hakkında hepinizin bir fikri vardır diye düşünüyorum :D Bu bahsettiğim 3 ürünü çok sık kullandım.1 haftada bitirdim diyebilirim.Sonuç olarak canım ilk gün yandı biraz.Daha sonra güneş yanığı acım olmadı.Günden güne dahada çok bronzlaştım.Şimdilerde klasik olarak omuzlardan soyulmalara başladım.İyice soyulduktan sonra bir kaç seans solarium ile bronzluğumu korumak istiyorum bakalım.
Gitmeden boyattığım çikolata kahve saçlarım yer yer karamele döndü.Aslında iyide oldu :) Daha açık tonlarda boyatmayı düşünüyordum,fikir olmuş oldu banada :)
Tatil modundan yavaş yavaş çıkıyor olsamda her dk nın anısını uzun uzun postlarla anlatacağım sizlere :)

Görüşmek üzere


6 yorum:

  1. İnşallah halledersin sorunu canım... Bekliyorum fotoları büyük merakla!!! Çok yakında görüşmek dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle güneş için nivea gibisi yok,bende çok memnunum güneş ürünlerinden :)

    YanıtlaSil
  3. canım ben de nivea protect&bronze kullandım, sonra arko havuç yağı kullandım. hiç soyulmadım leziz bir bronzluk oldu :) saçların açılması güzel oluyor güneş ve denizin açması çok daha doğal duruyor resmini eklersin merak ettim :) öptm

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle güneş için nivea gibisi yok,bende çok memnunum güneş ürünlerinden :)

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünleri hiç kullanmadım ama iyi diyorsun. Aklımızda olsun :)

    YanıtlaSil
  6. O zaman ne diyoruz Nivea iyiki varsınn !!! :) Aslıcım memnun kalacağını düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)