27 Nisan 2011 Çarşamba

Gel bahar gelll annen sanaa terlikk pabuçç alacakkk ...

Kapalı havalara dayanma sabrıımm çokktaaan taştı.Bu kapalı havalar beni öyle etkiliyor ki içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.Çok inanıyorum baharın en kötü anlarda bile pozitif enerji aşıladığına...Bugün bu kasvetli havanın verdiği negatif enerjiyi bastırmak için herşeyi yaptım ama yok bana mısın demiyor.Artıkk yaz gelsinn 35 dereceleri görelimm sözz şikayet etmicem :) Evrene mesajımız olsun.Ne dersiniz,sizcede geç kalmadı mı bahar ?

5 yorum:

  1. Ben de bu durumdan çok şikayetçiyim :) Bu hafta sonu hava güzeldi, tam iyi hissetmeye başlamıştım ki haftaya yağmurlu olduğunu öğrendim... Bu bahar depresifim :)

    YanıtlaSil
  2. SEVDANIN DÜNYASI zaten dediğim gibi insanın enerjisini etkiliyor bu havalar :( Yinede hep mutlu olalım inadına ;)

    YanıtlaSil
  3. mutlu olalım tabi ki , zaten buraya kadar direndik, yaz kapıda umudumuzu kaybetmeyelim :D

    YanıtlaSil
  4. Sana sonuna kadar katılıyorum canım! Burada kış 5 ay gitmiyor, güneş hiç çıkmıyor hava hep bulutlu ve eksi derecelerde, şimdi anlıyorum Rus insanlarının neden soğuk olduğunu, güneş olmayınca yaşam enerjileri sönmüş tabii gariplerimin, şimdi havalar ısındı da kendimize çok şükür gelebildik, güneşsiz bir hayat düşünemiyorum!

    YanıtlaSil
  5. :) Giyim konusundada onlar şanslı Noni sıcakta cıbıl cıbıl dolaşıyo yavruşkalar :D Burda dolaşmaya kalksan her köşe başında bir palabıyıklı beliriyor.Çook güldümm :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)