28 Nisan 2011 Perşembe

Hacimli Saçlar İçin ...

Saçlarımın düz ve ince telli olması nedeniyle hacimli görünmesi bir hayli zor.Hemen hemen bütün şampuanları denedim.Birkaç ay önce ise Pantene'in doğal sentez serisi dikkatimi çekti,denedim.İstediğim şekilde hacim verdi saçlarıma,hemde çok hoş bir kokusu var.Ancak saçların sağlığı için şampuanı birkaç ayda bir değiştirmek gerektiğini söylemişti kuaförüm.Hemen ardından çıkan Aqua serisini denedim.Sonuç hüsran...Saçlarım taranmaz bir hal aldı.Hacim desen eskisinden beter oldu.Bir daha alır mıyım ? Asla ! Ben doğal sentez serimle mutluyum.Bir de haftada bir kez tüm saçıma badem yağı ve sirke uygulamaya başladım.İşlem bittikten sonra yağlı saçı streçle sarıp 1 saat bekliyorum.Yıkadıktan sonra eğer denerseniz göreceksiniz ki hem pırıl pırıl ( sirkeden dolayı ) hem yumuşacık (badem yağı) oluyor.Tüm saç tipleri için uygun ve saçın nem kazanması için oldukça basit bir bakım şekli.Denemeniz tavsiye edilir ;) Sizin hacimli saçlar için bakım önerileriniz neler ?

8 yorum:

  1. Aqua serisinin 2 fazlı spreyini kullanıyorum bende pek memnun değilim güya düğümleri falan çözüyormuş bir daha asla almam .

    YanıtlaSil
  2. aksine dahada düğüm yapıyor dimi BonBon :) Demekki tek değilimm :)

    YanıtlaSil
  3. Doğal sentezi kullandım bende. Şimdi şampuana suç bulamam çünkü benim stres kaynaklı kepek problemim var -kepekten de öte bir şey- lakin 1er kutu saç kremi ve maskeyi bitirip şampuan şisesini de yarılayınca ilk zamanlarında yaptığı olumlu etkiden eser kalmadı :( Bende o bahaneyle kepeklerimden de ötürü defne şampuanına geçtim.
    Kuaförlerde Loreal'in şampuanları var. Vakti zamanında çok memnun kalmıştım. Evet biraz pahalıya geliyor ama epey uzun süre gidiyor. Benim tavsiyem budur :)

    YanıtlaSil
  4. Nana işe yarasında başka bir şeyi görmez gözüm yeterki hacimli görünsün :) teşekkür ederim...İzlemekteyim bloğunu ;) Hoşgeldin bloğuma...

    YanıtlaSil
  5. schwarzkopf'un gliss şampuanı da saça hacim veriyor ve kokusu da harika,ben boyalı saçlar serisini kullanıyorum bu sıralar,çok memnunum

    YanıtlaSil
  6. bunuda denemek lazım o zaman rebeltakipte :) Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  7. ben kesinlikle elidor co-creations sersnin banyodan sonraki bakım kremni tavsye ederimm. sürekli fön çektgm içn mükmmel düz kremni kullandım böyle bi hafflik yok yeni saç kestrmişm gbi ve çok parlk aynı gün üç kşi sordu naptn saçna dye =))

    YanıtlaSil
  8. bitterçikolata valla artık bulmak istiyorum doğru şampuanı :) Teşekkür ederim önerin için,öpüyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)