25 Ekim 2011 Salı

Bu Aralar Ezginin Günlüğü

Ülkece zor günler geçiriyoruz.En son şehitlerimizin anısına yazmama kararı almıştım.Sonra Van depremini öğrendik ne yazık ki...Çok derinlere girmek istemiyorum sadece ölen masum kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Bu aralar işler yoğun.Bölümde yapılanmalar olduğundan raporlar falan filan eskiye göre yoğunum.Zaten olan son olaylardan sonrada yazma isteğim yoktu yalan söyleyemeyeceğim...Kış kendini hissettiriyor yavaş yavaş.Artık kombin postları yapmadığımıda farkettim.Hepsi yazın ihtişamı ve işlerin az olduğu günlerde anı olarak kaldı :) Şimdi çıkıp fotoğraf çekecek havada fırsatta yok.O zaman antiparantez yaz bir an önce gelsin evren duy sesimi !
Onun dışında evde uğraştığım DIY projeleri var.Eğer içime sinerse paylaşacağım sizlerle.
Yazmayalı hayatımda belkide bir kez karşıma çıkacak bir fırsat oldu.Aslında bilenler bu konuyu kıyısından köşesinden biraz biliyor.Özellikle bu konuda benimle oturup kritik yapan çok sevgili ablam Noni ve canım arkadaşım Nana'ma burdan kocaman teşekkür ediyorum.Bu yaz girdiğim Dgs sınavının yerleştirmelerinde Kıbrıs Girne Amerikan Üniversite'si Pazarlama bölümünü % 100 burslu kazandım.Başta çok sevindim ama iş ciddiye binince olumsuz şartlar daha ağır bastı ve ben kayıt olmadım.Hayırlısı umarım bu olur benim için keşke demem umarım.Yıllar sonra keşke diyeceğim ihtimali ağır bassada...
Bende durumlar böyle arkadaşlar.Bu kasvetli günlerin ardından bu şarkı iyi gider...Hepinizi seviyorum.

Hoşçakalın...

7 yorum:

  1. ilk önce tebrik ederim ve sonra snein adına çok üzüldüğümü belirtmek isterim canımm kazanıp gitmeyen biri olarak ertesi yıl okul puanı düşünce herşey daha beter olmuştu umarım bu ihtimalide düşünmüşündür. Kazanıp gitmeyenlerin okul puanı baya bi kesilio istediğim bölümü kaçırdım sırf o yüzden :/

    YanıtlaSil
  2. tatlım tebrik ederim.ama üzülme demek ki hayırlısı buymuş.Kıbrıs yaşaması çok zor bir şehirmiş,daha önce söylemiştim kuzenim orda okudu ve yaşadı 7 sene.sakın üzülme,orda yiyecek ekmeğin içecek suyun yokmuş.belki önüne daha güzel kapılar açılacak,öyle düşün.

    YanıtlaSil
  3. Yıllar sonra keşke demeyeceksin, "hayırlısı öyleymiş demek ki" diyeceksin kuzum (L).
    Hem bak ben sana önceden de dedim yine diyorum oturup bu sene adam gibi çalışırsan cuk oturan bir yer kazanacaksın ben buna eminim.
    Eğri oturup doğru konuşalım Ezgi, adam gibi çalışmadan burayı kazandın ;)
    Çok seviyorum seni benim bitanecik düz saçlı kuzummmmmm

    YanıtlaSil
  4. curcunam , haklısın canım hayırlısı deyip unutmaya çalışıyorum :(

    gülümse , bitanem umut verici yorumun için teşekkür ederim umarım güzel olur herşey ..

    Nana , curcunamın dediği gibi okul puanım düşecek o iş yalan olcak gibi :( Hem kuzular kıvırcık olur beni pırasam diye seevv :D:D

    YanıtlaSil
  5. Tamam pırasam :P

    YanıtlaSil
  6. canım benim kısmet değilmiş deemekki üzme kendinii

    YanıtlaSil
  7. Canım Ezgim havalar bozuldu diye üzülme biz kapalı bir yere girer ben orda seni güzel güzel karelerim, 2 ay ordayım, bol bol hasret giderebileceğiz bitanesi, öperim kocaman!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)