7 Ekim 2011 Cuma

Habertürk'ü Boykot Ediyoruz !!!

Bugün nette bir çok yerde rastladım ve merak ettim bu kadar sinir bozucu ne yaptılar diye.Az önce bugün yayınlanan ilk sayfa haberini,fotoğrafını görünce şok geçirdim.Eş cinayetine kurban giden bir kadının ceseti ve o hali hiç bir şekilde kapatılmadan apaçık yayınlanmış !!! Bu kadar bilinçsizlik olur mu? Prim için bu kadar iğrençleşilebilir mi ? Bir kere bile almadım aslada almam Habertürk gazetesini.Yazık gerçekten ne yapacaklarını şaşırmışlar,bu şekilde bir yayın kanunlara aykırı değil mi ? Birisi çıkar ordan panpiş aptallıklarına devam eder.Birisi sırf prim için , küçücük bir çocuğun rahatlıkla o fotoğrafı göreceğini umursamadan o yayını yapar.Birisi tecavüze uğrayan kadın hikayesi uydurup dizi yapar.Birisi evlilik dışı hamile kalır,kitleler oturup onu izler.Birde +18 korku şiddet vs dangalaklıklarını koyar uyarı diye...Nasıl bir ülkede yaşıyoruz nereye gidiyoruz belli değil ! Keşke teknolojinin olmadığı taş devri bir döneme geri dönebilsek ! Teknoloji iyidir ama böyle bokunu çıkartmadıkları sürece...Sabah sabah nasıl sinirlendim sormayın....Offff

7 yorum:

  1. yuh haberleri okuyamadım daha da bu kadar bilinçsizlik olmaz diyorum milletin para dieye yapmayacağı şey yok

    YanıtlaSil
  2. ayıp etmişler gerçekten.o fotoğraf öyle basılır mı yaa.o kadının da çocukları varmış.ömürleri bıyunca silinmez ki akıllarından o görüntü.

    YanıtlaSil
  3. sadece haber türk değil bir çok haber kanalıda kazaları, çocuk ezilmelerini, vurulma anlarını hiç bir şekilde sansürlemeden koyuyorlar. Daha geçen 3-4 yaşındaki çocuğun kamyon altında ezilişini izledik canlı canlı resmen !! Bunu o çocuğun annesi izlediğinde ne yaşadığını tahmin bile edemiyorum !!!! İyice çığrından çıktılar ve gerçekten bu aralar benimde tepki verdiğim bir konuydu. Sinemalara gelince +18 yapmasını, dizilerde sigaraları sansürlemeyi biliyorlar. Keşke gerçekçi olan işlerde daha duyarlı olabilseler !

    YanıtlaSil
  4. pembe mor alg , Ne yazık ki öyle canım :(

    gülümse , Herkes malesef bu kadar duyarlı olmuyor tatlım,çok haklısın yazık ne denir ki :(

    Curcunam ,Evet bizim yayınlarımızın bir çoğu böyle,haz mı alıyorlar napıyorlar bilmiyorum...Sigaraları sansürlemelerini boşver üstüne zararlı diye fotoğraf koyup satıyorlar :) İlginçlikler ülkesi...

    YanıtlaSil
  5. Katılıyorum canım tepkine, çok haklısın. Gazete satacağız, tiraj artacak diye ne olursa yapıyor bizim gazeteler.

    YanıtlaSil
  6. İnanmıyorum şimdi gördüm manşeti, ve inanamadım bende! O kadının da bir ailesi var onu sevenleri var, hiç mi düşünmezler, biz bile böyle olduysak kimbilir onlar ne hissetmiştir, yazıklar olsun diyorum böyle haberciliğe!!!

    YanıtlaSil
  7. sevda , ne yazık ki öyle balım off offf :(

    Noni , asla almadım almamda artık...Yazık gerçekten o kadına,ailesine yazık ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)