26 Kasım 2011 Cumartesi

Gripcim Bi Gitsen Diyorum Derken Başıma Neler Geldi :D


Kış gelince boğaz ağrılarım,tıkanmalarım bitmiyor.Ailede olan alerjik muhabbeti benim genlerede vurmuş köşesinden kıyısından.İlaç tedavimi bitirince 2 hafta iyiyim sonra hadi tekrardan boğaz ağrısı,halsizlik,tıkanmalar.Kışı hiç bir yönden sevmiyorum arkadaş baştan aşağı zarar.Yaklaşık 1 ay önce aynı şikayetlerden muayeneye gittim.İlaçlarımı düzenli kullandım.O anlık bir şeyim yoktu bitince tekrardan başladı.Hiç sevmem hastane olaylarını.Bir işim olmasa,dirençli olmam gerekmese evde baygın baygın yatarım yine gitmem,çok ilaç kullanma taraftarı değilim.Ama hal böyle olunca ilerlemesin diye her seferinde soluğu hastanede alıyorum.Dünde iş çıkışı gittim.Boğazlarım coşmuş doktorun demesine göre iyi bile ayakta duruyormuşum falan filan.İlaçlarımı aldım eve gittim dinlencem diye mutluyum.Yemek,duş falan hallettim.Bilin bakalım ne oldu ? Bombaya geliyorum ; kulağıma kulak çöpünün pamuğu kaçtı :D Annneeeee diye bağırdığımı hatırladıkça kopuyorum.Annem bakıpta Ezgi görünmüyor diyince bana yine hastane yolları göründü.Doktorlar tanıdılar beni sen akşam gelmedin mi falan diyorlar :)) Neyse bakıldı pamuk alındı falan.Ben olayın komikliğine gülüyorum bir yandan,bir yandan hastaneyi bir daha görmemek için koşar adım uzaklaşıyorum.Gribe laf ederken başıma ne geldi.Sen kal gripcim.Nasıl olsa ilaçla geçiceksin.Ama böyle pamuk falan beni bozuyor.Doktorun neyiniz var sorusuna kulağıma pamuk kaçtı demek istemiyorum arkadaş bir daha :)) Eveeet sevgili arkadaşlar postumuzun teması neymiş , pamuğu kulağa kaçırmamaya dikkat ediyormuşuz :D

 Sağlıklı,mutlu haftalar dilerim ;)

14 yorum:

  1. aahaha trajikomik bi hikaye olmuş ezgi:) bazen öyle mala baglıyorum ben de, kaş yaparken göz çıkarmak gibi bişi. neyseki pamugu çıkarmışlar, yoksa başka bi yerinden çıkacaktı o pamuk, bekle allah bekle:))) cok gecmis olsun, gribin de hemencecik geçsin iyşallah. öperim seni.
    ay bide senin blogunu actıgımdan beri arka planda Evanescence - My Immortal calıyo, ki ben cok severim bu parcayı. ozellikle sayfanı kapatmadım, yaklasık 10. kez dinliyo olabilirim:)) teşekkürler, iyi geldi *.*

    YanıtlaSil
  2. ben de geçenlerde kulağımla ilgili bi sorun için doktora gittim ve 3 ayrı doktor pamuk kaçtı mı temizlerken diye sordu =) demek ki çok yaşanan bişeymiş canım sıkma canını vee çok çok geçmiş olsun ! =)

    YanıtlaSil
  3. Oy ben kıyamam sana. Kulak pamuklarından nefret ediyorum. Lisedeyken pansiyonda kalan bir kızın başına geldiğinden beri fobimdir resmen.
    Geçmiş olsun pırasam, hem pamuk için hem grip için.

    YanıtlaSil
  4. Ezgiciğim geçmiş olsun.bir fincana 1 çay kaşığı toz zencefil
    1 çay kaşığı bal
    1/2 limon suyu
    kaynar su koy çay gibi iç .Zımba gibi olacaksın Mevdoş dediydi dersin.

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun cnm bnm:) olur böyle kazalar. Hele ben napmışım biliyomusun bebekken? limon çekirdeklerini kulağıma doldurmuşum:) ne amaçlıyossam limon ağacı çıkartmayı falan herhalde:)

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın valla başka sorun çıkmamasına sevindim gribin ilacı C vitamini kivi ve narı bol tüketmeni öneririm :)

    YanıtlaSil
  7. hahaha allah iyiliğini versin yaa koptummm :D ben de griple ilgili ne yazmış bu deli kız diye düşünüyorum da doktora kulağıma pamuk kaçtı kısmı bombaymış :D geçmiş olsun bebem pamuklara dikkat hahaha :)

    YanıtlaSil
  8. Geçmi$ olsun güzelim ! Bende bu aralar hep hasta oluyorum .. :(

    Kendine iyi bak tatlim, postlarini bekliyoruz :) :*

    YanıtlaSil
  9. Minikkuş sorma canım yaa arada cidden tutuyor böyle :)) Sevdiğin şarkıyı tutturmuş olmama sevindim bol bol dinle :) Öpüyorum senii

    alice , evet canım ya dünyada neler var yaşayınca haberdar oluyoruz :)) Birde ilginçtir ben birşey yaşadıysam o olaydan sonra çevremde hep onunla alakalı şeylere rastlıyorum,algıda seçicilik galiba :)

    YanıtlaSil
  10. Nanacım çok teşekkürler balım zaten sağlıksız olduğu kesin bende aldım payımı :)

    Mevdoşumm , çok teşekkürler şimdi biraz daha iyiyim öpüyorum seni :)

    undenied , evet tatlım çok teşekkürler,senin olayında komikmiş =))

    ojezevki , eksik olma canımm çok teşekkür ederim :)

    tubitoşumm , bende hala gülüyorummm =)) Çok teşekkürler

    Ceylanımm , çok teşekkürler sende dikkat et kendineee

    YanıtlaSil
  11. çoooook geçmiş olsun tatlım,iyi bak kendine,dikkat et,kıyamam sana.ama pamuk olayına koptum haaa:))

    YanıtlaSil
  12. gülümsecim , çook teşekkürler canım bende az gülmedim :))

    YanıtlaSil
  13. canım benım cok gecmısler olsun nasıl kactı kulagına pamuk anlayamadım kı ,demek doktorlar artık senı tanıyor:)Allah onları başımızdan eksık etmesın,her ne kadar doktora gıtmeyı sevmesemde ,sevgiler canım ,opuyorum,kendıne dıkkat et

    YanıtlaSil
  14. Ay kıyamam ben sana Ezgimmmm neler gelmiş başına böyle!!!
    Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun kınalı kuzum!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)