13 Temmuz 2012 Cuma

Klima En Akıllı İcat , valla bak ...


Böyle salındığım,sırıttığım günler eskide kaldı.Şu sıralar bir taşınma telaşıındayız ki sormayın gitsin.Olur ya 5 6 kez taşınanlar,yemin ederim hayret ettim nasıl başardıklarına.En ufak şeyi bile sarıp sarmalayıp ait olduğu koliye koymak,toparlamak,o arada genel ihtiyaçları karşılamak falan.Gerçekten beşe bölünsem ancak yetişirim o derece ! Tabiki bunca uğraşa göre sona yaklaşıyoruz.Taşınmamıza 2 güncük kaldı.Vedalar zor olur falan diye edebiyat yapmıyorum artık.Valla her şeye alışılıyor.Yanlız bu sıcaklar dışında ! Gece tüm pencerelerin açık olmasına rağmen tül kımıldamıyor.Gündüz hem ekstra yorgunluk hem sıcak derken uyuklayıp duruyorum :( Klima ofiste gerçekten hayat kurtarıcı.Yoksa zaman geçmez.Bu sıcaklar geçene kadar uykudan ödün vereceğiz gibi görünüyor.Dün gece birde üstüne sinekler için ilaçlama yapıldı.Eve girmesinler diye kapalı tuttuk pencereleri.Resmen piştik.Yaz tatil yapıldığı sürece en güzel mevsim :)
Görseldeki elbisemi uzun aramalar sonunda Mango'da şans eseri bulup hemen kasaya gittim.Klimalardan sonra maxi elbiseler yazın sevdiklerimden ;) Tatil vakti gelene kadar solarıumla bronzluğa devam.Her ne kadar sağlıksızda olsa esmerliği seviyorum.
Benden haberler böyle.En kısa sürede görüşmek üzere :*)

5 yorum:

  1. bende bir kere tasindim canim gercekdende cok zorr oysa eski evimizden hic birsey getirmemistik mobilya gibi hersey sifirdan yeni alinmisti ama yinede tasinmak kolay degil:) ben birde seneye tr tasiniyorum hehehe bakalim bu nasil olacak :))öpt canim bu arada resimde cokkkkkkkk tatlisin kiz :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooow ülkeler arasıda ayrı bir vahşet olur sanırım :)) Çok teşekkür ederim canımm öpüyorum çok!

      Sil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)