20 Aralık 2011 Salı

Çok Sıkıldım


Her zaman bulunduğum duruma şükrederim daha kötülerini düşünüp.Ama bazen öyle bir üstüme geliyor ki hayat herşeye lanet olsun deyip gitmek istiyorum...Kimsenin bilmediği,olmadığı,sessiz,huzur veren bir yere.
Kendimi teselli edişlerim hep bunun üstüne ve sevdiklerimin yanında olduğunu düşünürek olurdu ama ; bazen bu bile işe yaramıyor.En yakınındakilerde deva olmuyor derdine insanın...
Anlayışsız,hep yanıbaşımda olacağına dair güven duyamadığım insanlarla uğraşmaktan yoruldum.
Dedikoducu,fesat,megaloman insanları tanıdığım için dünyadan bir kez daha nefret ettim.Gün geçtikçe eskiyi arar oluyorum,hayat git gide zorlaşıyor.Her insanın olduğu gibi benim hayatımdada kıl insanlar var.Aslında asla hayatımda olamazlar,formalite gereği bir süre daha böyle devam edecek günler hepsi bu.Eski sevecen Ezgi'yi düşünüyorumda şartlar beni gerçekten değiştirmiş.Bunların tüm suçlusu şartlar :)
İşler yoğun yoğun devam ediyor,pazartesi-salı aöf kursum var ; ilk dersim gayet güzel geçti.Haftasonları kalan zamanda diğer işlerimi halletmeye çalışıyorum sonra yinee pazartesi geliyor.Ne ezik bir gün kendi adı bile yok :)
Baktımda bu aralar iç açıcı yaptığım post çok nadir.Burayı açık günlüğüm olarak gördüğüm için yazıyorum ve değerli yorumlarınızla mutlu oluyorum..
Bende işler çok sarpasarmış halde.Ya güzel günler göreceğim ya da çok kötü,şuan o ikisinin ortasındayım ve tedirginim.Buraya yazamayacağım şeyler var,sadece dua ediyorum isteklerim benim için hayırlıysa olsun diye...Bu arada yılbaşı temalı bloğumu nasıl buldunuz :) ?

p.s. Unutulduğunuzu düşünmeyin blogger arkadaşlarım hepinizi takip ediyorum.
     *Mikropellet temamın yaratıcı olarak teşekkürler tekrardan.Maillerine bak,seni çok sevdiğimide unutma ;)
     *Nonim desteklerin için sana ne kadar teşekkür etsem az canımmm ablam :)
     *Hepinizi çook seviyoruumm.

2 yorum:

  1. Ezgiciiim maalesef hepimiz hayatta gel-gitler yaşıyoruz !
    Al benden de o kadar..
    arkama bakmadan koşup gidesim var, gel beraber kaçalım buralardan ha ?
    Dualarım seninle, sıkıldığın konu ise feraha çıkarsın!
    Üzme kendini, emi?
    ;)

    YanıtlaSil
  2. Canım Ezgim yılbaşı teman çok güzel olmuş, ama benim aklım sende sen nasıl oldun? Daha iyi misin? Gelişmelerden beni haberdar et lütfen tatlısı, öperim seni kocaman güzeller güzeli, iyi ol ve kimsenin seni aşağı çekmesine izin verme olur mu?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)