30 Mayıs 2011 Pazartesi

Acill Saç Rengi Önerisi Bekliyorum Kızlaarr :)

Saçlarımda erken beyazlama sorunu olduğu için 4 sene önce mecburen boyamak zorunda kaldım.Doğal saç rengim koyu kumraldı ama kaşlarım siyaha yakın :( İlk tercih ettiğim renk doğal dursun diye çikolata kahveydi.İşte net olmasada şu an bulduğum bir fotoğraf


Sadece tona dikkat , oldukça kötü bir fotoğraf olmuşş :))


Çikolata kahveden sonra iyice aklıma koyup sonunda bakır yaptığım zamanlar :) Kaşlarımı boyatmadığım için çok alakasız olmuştu...


En sonunda sıkılıp en son halim olan koyu kestane...Nedense bende siyah gibi dursada koyu kestane işte :) Ama artık yer yer renk çeşitliliği oldu :) Başım renk katoloğu gibi şuan ve acilen boyatmalıyım...Size ne yapmalıyım ? Sarı,kızıl ve bakır olmamak üzere doğal ve güzel bir renk olsun istiyorum.İlk tercihim çikolata kahveden yana.Örnekteki fotolar gibi





Çook kararsızımmmm.Görüşlerinizi bekliyorummmm :*)

13 yorum:

  1. Canım ben hepsini beğendim ama bakır renklerde kaş boyamak şart gerçekten benimde siyah çünkü:) Ben diğer renkleri çok beğendim canım:)

    YanıtlaSil
  2. Kuaförde çikolata kahvenin için birazda kızıl karıştırıyorlar. Tutturabilenin sonucu harika oluyor ;)

    YanıtlaSil
  3. ezginin günlüğü30 Mayıs 2011 16:05

    Zeto cidden öyle çok komik oluyor yoksa :) Birgün bakıra karar verirsem tekrar senin tonun olacak buarada :)

    Sayın KARACA tam olarak istediğim bu ton işte bende ya tutturamazlarsa diye korkuyorumm :) Hatta azıcıkta bakır eklense fena olmaz :P

    YanıtlaSil
  4. canım ben en çok ilk fotoğraftaki halini beğendim :) kendim de saç boyatmadıgım için belki de ama kahve tonları her zaman iyidir kaşların da koyu madem, benimkilerde simsiyah :D ;)

    YanıtlaSil
  5. ezginin günlüğü30 Mayıs 2011 16:26

    VeRRy MeRRy ortayı bulamadım canım ya teşekkür ederim yorumun için.Galiba içinde bakır ve kızılda olan bir çikolata kahve deneyeceğim ;)

    YanıtlaSil
  6. bal köpüğü de güzel olabilir cnm

    YanıtlaSil
  7. SİYAHHHHHHHHH ezgi SİYAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    YanıtlaSil
  8. Ben de kahvelerin karamele yakın tonlarına feci kafayı takmış durumdayım, kim de görsem çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  9. ezginin günlüğü30 Mayıs 2011 22:37

    Nora bal köpüğü güzel bir seçim olur ama ben bu kez koyudan yana düşünüyorum seçimimi :)

    JOSePhİNE STİLL Siyah beni çok sert gösteriyor cnm :( Koyu kestane bile çok koyu kalıyor tenime göre keşke yakışsa bende çok sewiyorum !

    Sevdacım kawenin bakır ve kızıl barındıran bir tonu var aklımda ama kuaföre nasıl anlatcam bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Aynı kararsızlığı ben de yaşıyordum canım ama doğal kalsın biraz daha diye boyatmaktan vazgeçtim. Sana da bunu tavsiye edicem ama çok kötü, illa boyatıcam dersen Pınar Altuğ'un bu rengini çok beğenirim ben onu tercih et derim :) Bu arada en koyu hali çok yakışmış ama önümüz yaz akma ihtimali çok olabilir, o yüzden çikolata kahveee :)

    newyorklover-d.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. pınar altuğ'un üstünde ki resimin saç rengini çözemedim ama ona bayıldım bana da uyar göz renginden dolayı bunun rengi ne olarak geçiyo bilen varmı ?

    YanıtlaSil
  12. bence çikolata kahve en iyiysi ben de yaptım çok beğendim çewremdekiler özellikle nişzlım çok beğendi.tavsiye ederim.bu yılda moda zaten.

    YanıtlaSil
  13. çikolata kahve sana çok yakışmış :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)