4 Mayıs 2011 Çarşamba

DIY Çerçeve

Merhabaalarr
Bugün sizlerle evde kolaylıkla yapabileceğiniz nette rastladığım çerçeveyi paylaşmak istedim.Boncukları çok severim,zamanında takılarlada epey uğraşmışlığım var.O yüzden bu boncuklu çerçeve çok hoşuma gitti ve yapılacaklar listeme yazıldı bile :) İşte yapımı ...
Önce istediğiniz bir çerçeve iskeleti temin edip,rengini sprey yardımıyla belirleyebilirsiniz.Bence resimdeki gibi altın ve gümüş renkleri çok hoş bir seçim olur.Tabi ben kimin resmini koyacaksam onun sevdiği rengi tercih ederim o ayrı :)
Artık her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz cam boncuklardan temin edip isteğinize göre çerçeveye yapıştırıcıyla uygulanıyor.Bence tüm çerçeveyi çevrelemesi daha ağır bir görüntü sağlar.Boncuk renkleride zevkinize kalmış tabi. 

İşte çerçeveler tamamm :) Çok kolay ve şık bence.İsteğinize bağlı broş,çiçek yada sizin için anlamlı olan bir parçayı iliştirebilirsiniz kenarına.Mesela nişan resminizi koyup köşesine nişan kurdelası nasıl fikir :) Yada bebeğinizin resmi ve köşesine künyesiii :) İşte bu da isteğe bağlı eklenen parçalı hali
Yapmak isteyenlere kolay gelsinnnn :)

2 yorum:

  1. işte buuuu !!! kesinlikle buuu :) ucuz maliyetle güzel çercevler arıyordum evimin dekoru için. Çok mükemmel fikir oldu bu bana çok sağol canım ;)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim Sayın KARACA :) Sevindim işine yaramasına..Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)