31 Mayıs 2011 Salı

Dostluk için Mesafeler Önemsizdir...'Hep yüreğimdeki Nonim'e...

Hepinize günaydın,biraz geç olsada şimdi fırsat bulabildim :) Hergün olduğu gibi rutin şekilde çalışırken danışmadan arkadaşım aradı ve bana kargo olduğunu söyledi.İş lede ilgili olsa,şahside olsa adıma gelen kargolar beni her zaman çok heyecanlandırır.Hemen aşağı indim.Arkadaşım kargoyu verdi.Kargom benim canım Nonim'den gelmişti.İnanın paketi açmadan bile bana o kadar mutluluk verdi ki istemsiz ağlamaya başladım.Belki size abartı gelir ama ben böyleyim.Çok mutlu olduğumda tutamam gözyaşlarımı hem ağlarım hem gülerim aynı anda.Nonim benim için o kadar değerliki poşeti bile zarar vermeden açmaya özen gösterdim.Çok şirin bir kutuda bana kendi emeğiyle yaptığı yüzüğü,kolyeyi ve broşu göndermiş.Yazdığı not ayrı bir güzeldi...Onu bugüne kadar görmesemde sıcaklığını o notta o kutuda hissettim resmen.Çok duygulandım.Hala böyle insanların varolduğunu bilmek ne kadarda güzel bir duygu...Armağanlarını hemen fotoğrafladım :)


O kadar ince düşünceli ki yolladığı not kartındaki kuşu yaptığı yüzükte kullanmış...


100süz koleksiyonundan bir kolye


100süz koleksiyonundan bu şirin broşuda eklemeyi unutmamış canım Nonim.



Onun için yazabilcek çok şey var.Güzel yüreğiyle öyle bir sevgiye sahip ki yüreğimde sonsuza kadarda benim bitanecik Nonim olarak kalacak.Seni çok seviyorum Nonim,iyiki yollarımız kesişmiş....

4 yorum:

  1. Oooooo!!!! Şanslı kız :) Noni'ninde eline sağlık. Çok güzellermiş, bu ara fallarda hediye denizlerinde yüzdüğün çıkıyormuş :)

    YanıtlaSil
  2. :))) Sevdacım kesinlikle olabilir :P

    YanıtlaSil
  3. Canım Ezgiiim şimdi sen de beni ağlatacaksın amaaaa! Ben de nasıl mutluyum seni tanıdığıma, yollarımızın kesişmesine! Bir daha ki sefere oturup keyifle kahvemizi yudumlarken bunları yüzüne söylemek istiyorum ama ;) Hep böyle tatlı kal canım Ezgim benim, çooook öpüyorum seni!!!!

    p.s. Bir türlü kendi hesabımdan yorum bırakamadım :(

    YanıtlaSil
  4. ezginin günlüğü1 Haziran 2011 09:02

    Bitanecik Nonim sabırsızlıkla Temmuzu bekliyorum.Seni çook seviyorummm.Blogta sorun war bitanem bende zaman zaman kendi adımdan bırakamıyorumm:(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)