3 Mayıs 2011 Salı

Mod:Kararsız

Haftasonu katılacağım,bir restorantta olacak akşam yemeği için kombin önerilerinizi,görüşlerinizi bekliyoruuumm.Çook kararsızım....

10 yorum:

  1. Bu yemek kimlerle olacak canım? Resmi bir ortamsa iş arkadaşlarınla olan şirket yemeği ise klasik olmayan siyah bir elbise olabilir, arkadaşlarınla çıkacağın bir yemek ise daha rahat giyinebilirsin tabii...
    Bu aralar uzun şifon etekler moda, bir de cart renkler yeşil ve mavi gibi, bu renkleri tercih edebilirsin...
    Aslında ben de çoook kararsız biriyim ve bir yere gideceğim zaman tüm dolabımı nerdeyse çıkartıp bakarım, onu mu giysem bunu mu giysem diye... ve gider ilk başta denediğim kıyafette karar kılarım hii hii :)

    YanıtlaSil
  2. vücut yapını yada zevkini bilmeden yorum yapmak çok zor aslında.. ama şık bir topuklu ayakkabı, güzel ve abartısız bir saç ve makyaj en önemli olanı bana göre... ve kararsız kalmana gerek yok, doğru kıyafeti giydiğinde kendini iyi hissedersin zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Noni aynen bende bu huyum hiç bir zaman yok olmayacak saınırım :) Erkek arkadaşımın ailesiyle birlikte çıkacağız.Aslında gerilmemin asıl sebebi bu hihi :)
    Me. sade ve şık olmak istiyorum.Renklerde karar veremedim.Elbisemi,jean ve şık bir bluz mu ? Topuklu mu babet mi :) Kafam çok karışık çook

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar!
    Ben de hemen maydonoz olayim konuya:p
    Bence elbise guzel gider, ama boyle biraz daha rahat bi elbise, ciddi degil yani;) Elbise oldugundan topuklu da guzel olur, babet de.
    Iyi secimler, bol sanslar;)

    YanıtlaSil
  5. SvgLove hoşgeldin bloğuma.Çok teşekkür ederim canım sanırım elbiseden yana seçim yapıcam bende :)

    YanıtlaSil
  6. sonra biz de görebilecek miyiz giydiklerini :) blog okuyucusu meraklı olur :D

    YanıtlaSil
  7. istediğim gibi bir kombin yapmayı başarırsam yayınlıcam söz :D Ay ne zor işlermişş sevdanın dünyası :))

    YanıtlaSil
  8. kolay gelsin, bak seninle birlikte heyecanlanmaya başladım ben de... Aileyle ilk yemek mi?

    YanıtlaSil
  9. Blazzer ceket ile bir kombin yapabilirsin bence hem otelin ağırlığını kaldırmış olur hem akşam için güzel bir seçim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Ezginin Günlüğü için çok değerli , iyiki varsınız ;)